ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Πάτρα: Σύλληψη σεσημασμένου ληστή που εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Πάτρα: Σύλληψη σεσημασμένου ληστή που εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο

Γνωστός φαίνεται να είναι στις αστυνομικές αρχές ο 40χρονος που εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα για κλοπές και ληστείες, μεταξύ των οποίων και σε χρηματαποστολή στη Δάφνη με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ τον Απρίλιο του 2009.

Ωστόσο, από όσα βρέθηκαν στα σπίτια του μετά την σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται ότι σχεδίαζε και άλλες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στα ίχνη του 40χρονου το βράδυ του Σαββάτου, όταν συνέλαβαν έναν άνδρα στον οποίο είχε πουλήσει 1,1 γραμμάριο κάνναβης και 0,8 γραμμάριο κοκαΐνης έναντι 70 ευρώ. Ο πορτιέρης εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του στην Πάτρα, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και 675 ευρώ.

Ωστόσο, στο σπίτι του και σε ένα άλλο που διατηρεί στο Ρίο, βρέθηκαν ένα πιστόλι με σιγαστήρα και επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα πιστόλι κρότου- λάμψης, 48 αβολίδωτα φυσίγγια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα ζευγάρι χειροπέδες, δυο μάσκες η μια από τις οποίες ολοπρόσωπη από σιλικόνη, ένα ζευγάρι γάντια, τρία εργαλεία, τέσσερις σπάτουλες και μια μονωτική ταινία.

Σε βάρος του 40χρονου και του “πελάτη” του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν ο 40χρονος εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες ή κλοπές. Patra-portieris-kokaini-opla

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.