ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονη που για να δικαιολογήσει τα ψώνια της στον σύζυγο… κατήγγειλε πώς τη λήστεψαν!

Κατήγγειλε πώς έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονη που για να δικαιολογήσει τα ψώνια της στον σύζυγο… κατήγγειλε πώς τη λήστεψαν!

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μια 41χρονη που συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς προκειμένου να δικαιολογήσει στον άντρα της τα ψώνια που έκανε… κατήγγειλε πώς τη λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατήγγειλε πως την Τρίτη έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού.

Η 41χρονη επισκέφθηκε την Ασφάλεια Πατρών καταγγέλλοντας πως, ενώ ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της στην οδό Λόντου, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Οι δύο δράστες την απείλησαν με μαχαίρι, άνοιξαν την πόρτα του συνεπιβάτη και της απέσπασαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τελικά αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν απλά ένα καλογραμμένο σενάριο!

Η 41χρονη παραδέχτηκε πως σκηνοθέτησε την ληστεία ώστε να δικαιολογήσει το ποσό που ξόδεψε στον… σύζυγό της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 41χρονη τελικά συνελήφθη για ψευδή κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.