ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν 21χρονο – Συνελήφθη ένας 18χρονος

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο ΚΑΤ όπου και παραμένει νοσηλευόμενος

Πάτρα: Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν 21χρονο – Συνελήφθη ένας 18χρονος

Ληστεία με ξυλοδαρμό σε βάρος νεαρού άνδρα σημειώθηκε στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη νεαρά άτομα που αναζητούνται, χτύπησαν άγρια έναν 21χρονο και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Η κατάσταση του θύματος ήταν άσχημη και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο ΚΑΤ όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.