ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πειραιάς: Ληστές μαχαίρωσαν στον μηρό 26χρονο υπάλληλο περιπτέρου

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο

Πειραιάς: Ληστές μαχαίρωσαν στον μηρό 26χρονο υπάλληλο περιπτέρου

Ένας 26χρονος υπάλληλος περιπτέρου έπεσε θύμα ληστείας από δύο άτομα τα ξημερώματα της Τρίτης στον Πειραιά.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα στην οδό Μαρίας Χατζηκυριακού όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν το περίπτερο.

Ο ένας από τους δύο ληστές υποδύθηκε τον πελάτη ενώ ο δεύτερος πήγε δίπλα στην πόρτα του περιπτέρου και ζήτησε τα λεφτά από τον υπάλληλο.

Όταν ο υπάλληλος αντιστάθηκε οι ληστές δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν στον μηρό προκειμένου να τον εξουδετερώσουν και να πάρουν τα χρήματα.

Αιμόφυρτος ο 26χρονος κάλεσε σε βοήθεια με μια γυναίκα από γειτονικό σπίτι να ενημερώνει το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.