ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Πειραιάς: Συνελήφθη αστυνομικός που ζητούσε από γυναίκα… «χαρτζιλίκι» για να τη γλιτώσει από μήνυση

Κατάφερε να της αποσπάσει 7.400 ευρώ

Πειραιάς: Συνελήφθη αστυνομικός που ζητούσε από γυναίκα… «χαρτζιλίκι» για να τη γλιτώσει από μήνυση

Ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί στον Πειραιά με πολλές αποσπάσεις και στη Μύκονο, συνελήφθη έπειτα από κατηγορία γυναίκας πως κατάφερε να της αποσπάσει χρήματα, ενώ μαζί με εκείνον κατηγορείται και η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Εσωτερικών Υποθέσεων και ύστερα από καταγγελία γυναίκας, ο αστυνομικός υποσχόταν σε πολίτη ότι θα παρέμβει έτσι ώστε να μην υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Για την… εξυπηρέτηση αυτή ζήτησε αρχικά ως «χαρτζιλίκι» από εκείνη 800 ευρώ ενώ σταδιακά κατάφερε να της πάρει 7.400 ευρώ.

Μάλιστα είχε το θράσος χθες να την πάρει ξανά τηλέφωνο λέγοντάς της πως κατάφερε να λύσει το πρόβλημά της και πως δεν θα υποβληθεί καμία δήλωση σε βάρος της και θα ήθελε να του βάλει στο λογαριασμό του όσα χρήματα εκείνη επιθυμούσε. Η γυναίκα μόλις έκλεισε το τηλέφωνο πήγε στο Εσωτερικών Υποθέσεων και τον κατήγγειλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστυνομικός συνελήφθη ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε μεταξύ άλλων κι ένα ρολοϊ ROLEX.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.