ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πέλλα: Συνελήφθη ο οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένο (upd)

Η παράσυρση έγινε γύρω στις 9 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Πέλλα: Συνελήφθη ο οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένο (upd)

(Ανανέωση από αρχικό άρθρο στις 13:56) Ασυνείδητος οδηγός σε περιοχή της Πέλλας παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο ηλικιωμένο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού από διερχόμενο όχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/6) σε περιοχή της Πέλλας. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα στην άσφαλτο και αναζητείται από τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παράσυρση έγινε γύρω στις 9 το πρωί. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα παρέσυρε έναν 68χρονο άνδρα στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας – Έδεσσας, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός του οχήματος αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Συνελήφθη λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα ο οδηγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 35χρονο, τον οδηγό του δυστυχήματος στην Πέλλα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Έδεσσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.