Σε πέντε πρόσωπα από τα συνολικά 106 που συνέληφθησαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Αρχές αναζητούν σε κινητά και φωτογραφίες-ντοκουμέντα, τα στοιχεία που αναμένεται να υποδείξουν ποιος από τους κατηγορούμενους μαχαίρωσε θανάσιμα τον άτυχο 29χρονο στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατέσχετη αιμορραγία.

Πιο συγκεκριμένα, οι τελευταίες ώρες του 29χρονου αποτυπώνονται σε οπτικό υλικό, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζεται.

Πρόκειται για ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, μπροστά από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Κατσουρής.

">

Στη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί στις 23.08, φαίνεται ο νεαρός να κινείται μετά βίας, όντας τραυματισμένος, και κρατώντας το κράνος του στα χέρια.

Ένα άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως ο Μιχάλης χωρίς να αντέχει πλέον, καταρρέει και δεν μπορεί να ισορροπήσει καθώς έχει χάσει πολύ αίμα.

Αυτοί είναι οι πέντε βασικοί ύποπτοι

Πέντε από τους συλληφθέντες θεωρούνται από τις Αρχές βασικοί ύποπτοι για τη φονική μαχαιριά στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα με «βαρύ» ποινικό παρελθόν καθώς το διάστημα 2018 – 2021 είχε συλληφθεί 4 φορές και είχε κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση για κατοχή οπλισμού ληστείες και κλοπές. Πρόσφατα αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Ακόμα ένα Έλληνας 26 ετών, περιλαμβάνεται στη λίστα με τους βασικούς υπόπτους ενώ εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για οπαδική βία, τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο τρίτος ύποπτος Έλληνας επίσης, αναζητείται, ενώ έχει ταυτοποιηθεί από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δήλωνε την παρουσία αλλά και την συμμετοχή του στη συμπλοκή.