ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Περιστέρι: «Μας ρώτησαν από πού είμαστε» λέει ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 20 άτομα

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι με το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι ενός ανήλικου φίλου του 18χρονου

Περιστέρι: «Μας ρώτησαν από πού είμαστε» λέει ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 20 άτομα

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας 18χρονος και η παρέα του από ομάδα 20 ατόμων στο Περιστέρι. 

Ο ίδιος μιλώντας απόψε (22.10.2024) στο δελτίο ειδήσεων του Mega, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη στην Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι, όταν η ομάδα νεαρών ανάμεσα τους και αρκετοί ανήλικοι τους πλησίασαν απειλητικά.

«Ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από άλλη περιοχή και άρχισαν λίγο να μας κοιτάνε αλλιώς. Μετά εμείς πάμε να πάρουμε το λεωφορείο από πιο πάνω από εκεί που έγινε το σκηνικό, περνάει λίγη ώρα και έχουνε μαζευτεί 15 – 20 άτομα, στην αρχή μας λένε δώστε τα κινητά, δεν τα δίνουμε και αρχίζουν να μας βαράνε όλοι», είπε ο 18χρονος.

Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν ανηλεώς τα θύματα τους με κλωτσιές και μπουνιές στην στάση του λεωφορείου στο Περιστέρι για να τους αρπάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν μαζί τους.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι με το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι ενός ανήλικου φίλου του 18χρονου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

«Στον έναν του έχουνε σπάσει δύο δόντια, του πήρανε και κινητό και τσαντάκι. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά επειδή μου έχει πρηστεί το στόμα. Ήμουν 3-4 ώρες στο νοσοκομείο, με πήγανε στο ΚΑΤ. Μου έσπασε και το δόντι και μου σκίστηκαν και τα κάτω και τα πάνω ούλα, έκανα και στα τρία σημεία ράμματα», είπε ο 18χρονος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, φίλος του 18χρονου αμέσως μετά την επίθεση πήγε σε περίπτερο της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια, αγόρασε χαρτί και μπουκαλάκια νερό για τους τραυματισμένους φίλους μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 25χρονο να κινείται ύποπτα στην πλατεία Δημαρχείου. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας από την ομάδα των δραστών και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.