ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών και έστειλε στο νοσοκομείο 18χρονο

Συνελήφθη ένα άτομο

Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών και έστειλε στο νοσοκομείο 18χρονο

Ομάδα περίπου 20 ατόμων στο Περιστέρι επιτέθηκε σε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- με σκοπό να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών το βράδυ της Πέμπτης βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου, όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

Αφού τους χτύπησαν τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, όπου μέσα αυτό υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Συνελήφθη ένα άτομο στο Περιστέρι -Στο νοσοκομείο 18χρονος

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και την δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.