Ομάδα περίπου 20 ατόμων στο Περιστέρι επιτέθηκε σε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- με σκοπό να τους ληστέψουν, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών το βράδυ της Πέμπτης βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου, όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

Αφού τους χτύπησαν τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, όπου μέσα αυτό υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Συνελήφθη ένα άτομο στο Περιστέρι -Στο νοσοκομείο 18χρονος

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά την διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και την δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.