ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Περιστέρι: Συνελήφθη 14χρονος για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο υπό την απειλή κατσαβιδιού

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 65χονο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Περιστέρι: Συνελήφθη 14χρονος για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο υπό την απειλή κατσαβιδιού

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, το βράδυ της Κυριακής (20/10) συνέλαβαν έναν 14χρονο μετά από απόπειρα ληστείας που έκανε σε περίπτερο στο Περιστέρι, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.

Η ληστεία έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 14χρονος πήγε σε ένα περίπτερο στο Περιστέρι και απείλησε με το κατσαβίδι τον εργαζόμενο να του δώσει όσα χρήματα είχε. Ο υπάλληλος διατήρησε ωστόσο την ψυχραιμία του και αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να το βάλει στα πόδια.

Αφού το θύμα έκανε καταγγελία στην αστυνομία, μέλη της Άμεσης Δράσης βρήκαν τον ανήλικο και το τσαντάκι που είχε μέσα το κατσαβίδι και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος τόσο για την απόπειρα ληστείας όσο και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πέρα από τον ανήλικο, συνελήφθη και ένας 65χονος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.