ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Περιστέρι: Του ζήτησε να μετακινήσει λίγο το αυτοκίνητό του κι εκείνος του έσπασε μύτη, ζυγωματικά και σαγόνι

«Με έβρισε και μετά ήρθε και με χτύπησε και μου λέει ''θα σου δείξω''...»

Περιστέρι: Του ζήτησε να μετακινήσει λίγο το αυτοκίνητό του κι εκείνος του έσπασε μύτη, ζυγωματικά και σαγόνι

Ένας πολίτης στο Περιστέρι δέχτηκε επίθεση στη μέση του δρόμου, όταν ζήτησε από έναν νεαρό να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που εμπόδιζε, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να περάσει με το μηχανάκι.

Ο Κωνσταντίνος Μαυριανός που έπεσε θύμα επίθεσης, μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου για την άσχημη εμπειρία που έζησε μέσα στις γιορτές.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις επτά το απόγευμα, ο κ. Μαυριανός γυρνούσε στο σπίτι του με το μηχανάκι.

Σε έναν δρόμο στο Περιστέρι, ένας νεαρός είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία.

«Το απόγευμα γύρναγα σπίτι μου, ήταν ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, δεν χωρούσα να περάσω, περίμενα λίγο απ’ έξω», είπε ο κ. Μαυριανός.

«Προσπάθησα μετά και πέρασα από το πλάι. Μόλις πέρασα, είδα έναν νεαρό και πήγαινε στο αμάξι και του λέω ‘ρε μεγάλε βάλτο λίγο πιο δεξιά, πιο αριστερά να χωράμε», συνέχισε.

Όταν ο κ. Μαυριάνος ζήτησε τον λόγο από τον νεαρό που είχε κλείσει τον δρόμο, ο τελευταίος τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα, να του σπάσει μύτη, ζυγωματικά και άνω σιαγόνα. Από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Εκείνος με έβρισε και μετά ήρθε και με χτύπησε και μου λέει ”θα σου δείξω”. Ήρθε η αστυνομία, με πήγανε στο Νίκαιας, μου βάλανε έναν νάρθηκα στη μύτη».

Ο κύριος Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη, όσο ο νεαρός αναζητείται από τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.