ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πιερία: «Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί την πλάκωσε» λέει συγγενής της αδικοχαμένης 44χρονης 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση

Πιερία: «Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί την πλάκωσε» λέει συγγενής της αδικοχαμένης 44χρονης 

Μία 44χρονη έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα ένα συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε ότι «Έπινε το ποτό της και ξαφνικά το κλαδί έπεσε επάνω της και την πλάκωσε». 

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ πάρα τις προσπάθειες των διασωστών, διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης, η γυναίκα έχει καταγωγή από Καρδίτσα και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στην περιοχή του Λιτόχωρου καθώς ο σύζυγός της είναι στρατιωτικός.

Το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει μαζί με μια συγγενή τους για ένα ποτό σε κατάστημα που βρίσκεται στο φαράγγι του Ενιπέα και εκεί σημειώθηκε το δυστύχημα.

Η γυναίκα καθόταν σε ένα τραπέζι κάτω από τον πλάτανο όταν έσπασε το κλαδί και έπεσε επάνω της, ενώ πάρα τις προσπάθειες που έγιναν στο σημείο με ΚΑΡΠΑ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.