ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Πήλιο: Ποινή φυλάκισης σε ψαρά που βρήκε δύτη χωρίς τις αισθήσεις του στα δίχτυα και τον έριξε ξανά στη θάλασσα

Καταδικάστηκε για μη δήλωση ανεύρεσης νεκρού και για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Πήλιο: Ποινή φυλάκισης σε ψαρά που βρήκε δύτη χωρίς τις αισθήσεις του στα δίχτυα και τον έριξε ξανά στη θάλασσα

Ένας 55χρονος κρίθηκε ένοχος για μη δήλωση ανεύρεσης νεκρού και για ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν εντόπισε στα δίχτυα του έναν δύτη χωρίς τις αισθήσεις του, τον έριξε ξανά στη θάλασσα χωρίς να ενημερώσει τις αρχές.

Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή για την αμέλεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 74χρονου δύτη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην Ξυνόβρυση Πηλίου, όταν ο κατηγορούμενος ψάρευε στην περιοχή και ανέσυρε έναν 74χρονο δύτη στα δίχτυα του. Σύμφωνα με το Λιμενικό Βόλου, αφού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, τον έριξε και πάλι στη θάλασσα χωρίς να ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη δίκη, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως δεν ενημέρωσε το Λιμενικό και ότι έριξε το σώμα του δύτη πίσω στη θάλασσα, αρνήθηκε, ωστόσο, ότι είχε κάποια σχέση με τον θάνατό του ή γνώριζε τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.