ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πήλιο: Σε ηλικιωμένη από την Αυστρία ανήκει η καμένη σορός σε ΙΧ – Έπεσε σε χαντάκι και απανθρακώθηκε από τη φωτιά

Το αυτοκίνητο είτε παρουσίασε διαρροή καυσίμου είτε λαδιών από την ανατροπή του

Πήλιο: Σε ηλικιωμένη από την Αυστρία ανήκει η καμένη σορός σε ΙΧ – Έπεσε σε χαντάκι και απανθρακώθηκε από τη φωτιά

Σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία, ανήκει η καμένη σορός που βρέθηκε μέσα σε ΙΧ στο Νότιο Πήλιο, καθώς όπως φαίνεται αυτό άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ όταν η γυναίκα από την Αυστρία ,που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, είχε μεταβεί με το μεγάλο τζιπ που η ίδια οδηγούσε, στον Πλατανιά για να δει κάποιους φίλους. Στην επιστροφή προς το σπίτι της όμως ,αργά μετά τα μεσάνυχτα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ,αυτό βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε μέσα σε χαντάκι.

Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο είτε παρουσίασε διαρροή καυσίμου είτε λαδιών από την ανατροπή του και ξαφνικά λαμπάδιασε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη οδηγός να εγκλωβισθεί μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι εκρήξεις που έγιναν ήταν η αφορμή να σπεύσουν πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι για να σβήσουν τη φωτιά.

Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας, όπως και το αγαπημένο της σκυλί που είχε την ίδια τύχη .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργούν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.