
Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που μια παρέα ανηλίκων λίγο μετά το Πάσχα πετούν βαρελότα στα πόδια μιας 85χρονης γυναίκας.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο γιος της ηλικιωμένης με ανάρτησή του στο Facebook αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς, πέρυσι κάποια στιγμή που η μητέρα του πότιζε τα λουλούδια, τα ίδια παιδιά (όπως αναφέρει) της τράβηξαν το λάστιχο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και έκτοτε να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Στο βίντεο, φαίνεται η παρέα των παιδιών να βρίσκεται στον συνοικισμό του Πόρου και συγκεκριμένα στην παιδική χαρά.
Την ώρα που περνά η 85χρονη, δύο ανήλικοι ανάβουν και πετούν βαρελότα στα πόδια της γυναίκας.
Ο γιος της 85χρονης κάνει λόγο για «ένα γκέτο στην καρδιά του Πόρου» που αποτελείται από «αθώα ανήλικα που κάνουν κόντρες, σούζες και μαρσαρίσματα στη μέση του δρόμου με μηχανάκια».
Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:
«Όχι δεν είναι τα Εξάρχεια. Είναι η “παιδική χαρά” στον Συνοικισμό του Πόρου ώρα 10:30 την νύχτα.
Μια καθημερινή κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια η οποία έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.
“Μικρά παιδιά” με ύψος…1.80 έχουν βρει την γη της επαγγελίας κάνοντας την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα στα πόδια 85χρονης που τυγχάνει να είναι μητέρα μου.
Κάνουν την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα και μέσα στο σπίτι μου που τυγχάνει να είναι και επιχείρηση μου βανδαλιζοντας το. Αθώα παιδιά που πέρυσι τράβηξαν το λάστιχο την ώρα που η μητέρα μου πότιζε τα λουλούδια της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και από τότε να έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Τα “αθώα” αυτά παιδιά που έχουν ένα λεξιλόγιο που θα έκανε ακόμα και τον Τάκη Τσουκαλά να κοκκινίσει από ντροπή. “Παιδιά από σπίτι” που αφήνουν πίσω τους σκουπίδια, μπουκάλια από αλκοόλ και σκοτωμένες γατες.
Αθώα ανήλικα που κάνουν κόντρες, σούζες και μαρσαρίσματα στην μέση του δρόμου με μηχανάκια. Παιδιά που αν πιάσεις τους γονείς τους και τους εξηγήσεις τι συμβαίνει σου απαντούν “το παιδί μου αποκλείεται.”
Ενα γκέτο στην καρδιά του Πόρου.
Και έρχομαι στην ουσία της υπόθεσης. Όσοι με γνωρίζουν θα αναρωτιούνται γιατί δεν έχω πάει ακόμα φυλακή.
Ρωτάω λοιπόν: Ποιος θα ευθύνεται αν πάθει κάτι χειρότερο η 85χρονη μητέρα μου;
Ποιος θα ευθύνεται για την καταστροφή της περιουσίας και επιχείρησης μου;
Αν αυτά συνέβαιναν έξω από τα σπίτια των υπευθύνων θα τα ανεχόντουσαν;
Και τέλος ποιος προστατεύει και εμενα προσωπικά αν κάποια στιγμή (είναι θέμα χρόνου) απασφαλίσω…»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.