ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρέβεζα: Άγρια συμπλοκή με πρωταγωνιστή γνωστό ξενοδόχο των Αθηνών

«Απόψε θα σε σκοτώσουμε»

Πρέβεζα: Άγρια συμπλοκή με πρωταγωνιστή γνωστό ξενοδόχο των Αθηνών

Γνωστός ξενοδόχος των Αθηνών, με άδεια οπλοφορίας υποστηρίζει ότι έμπλεξε σε άγριο επεισόδιο έξω από μπαρ της Πρέβεζας προσπαθώντας να προστατεύσει τα ανίψια του, πυροβόλησε και τελικά κατέληξε δαρμένος στο νοσοκομείο και κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από την πλευρά τους, τα δύο αδέρφια που ενεπλάκησαν στο περιστατικό αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μετά την προσβλητική συμπεριφορά των συγγενικών προσώπων του ξενοδόχου, ενώ επισημαίνουν ότι ο 44χρονος επιχειρηματίας τους επιτέθηκε πρώτος και τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας από αυτούς.

Στην κατάθεσή του ο 44χρονος επιχειρηματίας, δίνει τη δική του εκδοχή για το αιματηρό σκηνικό τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου έξω από το γνωστό μπαρ της Πρέβεζας.

«Είμαι επιχειρηματίας και αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύομαι τρία ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα άνοιξα μια επιχείρηση πάρκινγκ κοντά στο Άκτιο στην οποία απασχολώ τους δύο ανιψιούς μου. Λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των μεγάλων χρηματικών ποσών που διαχειρίζομαι αιτήθηκα και μου χορηγήθηκε άδεια οπλοφορίας.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο ανήλικα τέκνα ηλικίας 15 και 14 ετών. Την 02:20, της 25ης Ιουνίου 2023, δέχτηκα τηλεφώνημα από την κόρη του αδερφού της γυναίκας μου, που βρισκόταν σε μπαρ στην Πρέβεζα μαζί με τον αδερφό της, τον αρραβωνιαστικό της, τους δυο ανιψιούς μου και με ρωτούσε αν θα μεταβώ και εγώ στο μαγαζί για ποτό όπως είχαμε συμφωνήσει, λέγοντας μου ταυτόχρονα ότι υπάρχουν δύο τύποι γεροδεμένοι που χτύπησαν τους ανιψιούς μου χωρίς λόγο και αιτία.

Πηγαίνοντας προς το κατάστημα περί ώρα 02:49 δέχτηκα μήνυμα από την ανιψιά μου η οποία μου ανέφερε τα εξής: «Μας είπανε από το μαγαζί ότι μας περιμένουν απ’ έξω αυτοί οι μ@@@ και είπα να μη φύγουμε ακόμα για να μη γίνει μ@@@@».

Φτάνοντας στο μπαρ και μπαίνοντας στην είσοδο, ρώτησα τον σερβιτόρο πού βρίσκονται τα παιδιά και μου απάντησε:

«Κάπου εδώ» και βγήκα αμέσως έξω να τα βρω. Τότε δύο γεροδεμένοι τύποι, ο ένας με τατουάζ και ο άλλος με μούσι, που -όπως έμαθα εκ των υστέρων- είναι αδέρφια, αντελήφθησαν ότι εγώ έψαχνα τα παιδιά που χτύπησαν νωρίτερα και μου επιτέθηκαν αναίτια χτυπώντας με ο ένας από μπροστά και ο άλλος από πίσω, πολύ δυνατά με γροθιές. Αιμόφυρτος κατάφερα να απομακρυνθώ αυτοί όμως συνέχιζαν να έρχονται προς το μέρος μου για να συνεχίσουν να με χτυπούν».

Στη συνέχεια της κατάθεσης του, ο ξενοδόχος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, μιλάει για τους λόγους που όπως υποστηρίζει τον ώθησαν να χρησιμοποιήσει το πιστόλι. «Εκείνη τη στιγμή τράβηξα το πιστόλι που έφερα πάνω μου για τους φοβίσω, προκειμένου να προστατέψω τη ζωή μου, λέγοντάς τους: «Παρακαλώ, φύγετε! Αφήστε με!».

Αυτοί όμως, όταν είδαν το πιστόλι, έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και επιχειρούσαν με βαρβαρότητα να με χτυπήσουν, εγώ αναγκάστηκα να πυροβολήσω δυο φορές προς το οδόστρωμα για εκφοβισμό. Παρά τους πυροβολισμούς και αφού βρισκόμουν σε μικρή απόσταση από αυτούς, συνέχισαν να μου επιτίθενται, ενώ εγώ οπισθοχωρούσα και τους εκλιπαρούσα να σταματήσουν.

Από τον φόβο μου έτρεμαν τα πόδια μου, γι’ αυτό πυροβόλησα ξανά άλλες δύο φορές προς το έδαφος, παραταύτα συνέχισαν να μου επιτίθενται και αναγκάστηκα να πυροβολήσω άλλες δύο φορές προς το έδαφος. Αυτοί, εφόσον είδαν ότι δεν έχω άλλη σφαίρα, με χτύπησαν αλύπητα στο κεφάλι και στο πρόσωπό μου, έπεσα στο οδόστρωμα, ο ένας αυτός με τα τατουάζ προσπάθησε να με πνίξει, πιάνοντας με σφιχτά από το λαιμό και με τα δύο χέρια, και ο άλλος με το μούσι με κλώτσησε με τα πόδια στο κεφάλι λέγοντας στον αδερφό του «Πνίξτον!».

Καθόλη τη διάρκεια που με κυνηγούσαν με απειλούσαν με τις φράσεις: «Απόψε θα σε σκοτώσουμε, θα σου βάλουμε το πιστόλι στον κ@@@.» και με εξύβριζαν με τις φράσεις «Παλιοπ@@@, ξεφτιλισμένε».

Αξιωματικός του λιμενικού που εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός υπηρεσίας διασκεδάζοντας σε διπλανό κατάστημα, όπως κατέθεσε όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει αντίκρισε τα εξής: «Είμαι ανθυπασπιστής του Λ.Σ και υπηρετώ στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Την 25η Ιουνίου και περί ώρα 02:40, ενώ βρισκόμουν εκτός υπηρεσίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για διασκέδαση, άκουσα δύο πυροβολισμούς με διαφορά μερικών δευτερολέπτων έξω από το κατάστημα.

Μετά από λίγο βγήκα εκτός του καταστήματος για να δω τι συμβαίνει. Αντελήφθην ότι έμπροσθεν του πάρκινγκ και επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Πρέβεζας στη μέση του δρόμου είδα ένα άτομο πεσμένο και αιμόφυρτο στο κεφάλι που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται (αναφέρεται στο όνομα του επιχειρηματία) και άλλα δυο άτομα να στέκονται όρθια από πάνω και τα διαπληκτίζονται έντονα.

Αμέσως κατευθύνθηκα προς το σημείο για τους χωρίσω όπως και έπραξα βοήθησα τον τραυματία να σηκωθεί τον συνόδευσα μέχρι τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για να καθίσει επειδή ήταν αιμόφυρτος και περίμενα δίπλα του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο κάποιος είχε ειδοποιήσει να τον παραλάβει. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της ΕΛ. ΑΣ καθώς και περιπολικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

Έπειτα συνόδευσα τον τραυματία με το ασθενοφόρο και κατευθυνθήκαμε στο Γ.Ν Πρέβεζας όπου του έδωσα τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είδα τον έναν εκ των δύο διαπληκτίζομαι έντονα και αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται (αναφέρεται στο όνομα του ενός εκ των δύο αδερφών από τη Γερμανία ) να είναι τραυματισμένος στο χέρι αλλά δε γνωρίζω πως τραυματίστηκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.