Τελικά, όταν όλοι εμείς «πηγαίναμε», ο Τραμπ «ερχόταν»...

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος διαρρήκτης 22 φαρμακείων στη Θεσσαλονίκη – Βαρύ το κατηγορητήριο

Αποδέχθηκε μόνο δύο με τρεις διαρρήξεις ενώ οι αρχές εντόπισαν όπλο με γεμιστήρα

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος διαρρήκτης 22 φαρμακείων στη Θεσσαλονίκη – Βαρύ το κατηγορητήριο

Ο 32χρονος, που κατηγορείται για τη διάπραξη 22 διαρρήξεων φαρμακείων στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο τετράμηνο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής φέρεται να είχε αφαιρέσει ποσό άνω των 9.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας μεθόδους που περιλάμβαναν την παραβίαση των ρολών ασφαλείας και το σπάσιμο γυάλινων πορτών για να εισέλθει στα καταστήματα. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε μόνο δύο με τρεις διαρρήξεις από τις συνολικά 22 που του καταλογίζονται.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δρούσε κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, μερικές φορές χρησιμοποιώντας δίκυκλη μηχανή με μπαγκαζιέρα που παραπέμπει σε γνωστή εταιρεία διαδικτυακών διανομών για να παραπλανήσει τις αρχές.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, κατασχέθηκαν το πιστόλι (με γεμιστήρα που περιείχε φυσίγγιο), ένας πυροδοτημένος κάλυκας, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, ένα μικροδέμα κοκαΐνης, διάφορα ενδύματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, όπως επίσης η δίκυκλη μηχανή ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.