ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του στη Φλώρινα

Ο 32χρονος στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχικής ορμής

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του στη Φλώρινα

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι για λόγους ερωτικής αντιζηλίας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 30χρονο σύντροφο της πρώην κοπέλας του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε καφέ της Φλώρινας.

Εις βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επειδή τραυμάτισε τον 31 ετών αδελφό της κοπέλας, όταν επιχείρησε να μεσολαβήσει και να αποτρέψει το κακό.

Κατά πληροφορίες, ο 32χρονος στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, ενώ μέσω του συνηγόρου του υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απολογήθηκε ότι το θύμα ήταν η αιτία που χώρισε με την επί επτά συναπτά έτη (πρώην) ερωτική του σύντροφο, υποστηρίζοντας, επιπλέον, πως εκείνη διέδιδε ότι της χρωστάει χρήματα. Ανέφερε δε, πως προηγήθηκε πάλη με το θύμα κατά την οποία ο 32χρονος έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας θανάσιμα τον ερωτικό αντίζηλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, δείχνοντάς του τον δρόμο για τις φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.