ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης καταγγέλλει τον προπονητή της για απόπειρα βιασμού

Καταγράφονται περιστατικά που χρονολογούνται από το 2012, όταν ήταν ακόμη ανήλικη

Πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης καταγγέλλει τον προπονητή της για απόπειρα βιασμού

Πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής κατέθεσε σήμερα έγγραφη μήνυση κατά του πρώην προπονητή της, κατηγορώντας τον για απόπειρα βιασμού και ασέλγεια σε βάρος της.

Οι πράξεις που καταγγέλλει, αφορούν την περίοδο 2017-18, ενώ αναφέρει και άλλα περιστατικά που χρονολογούνται από το 2012, όταν ήταν ακόμη ανήλικη.

Ο προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους.

Η αθλήτρια ήταν μέλος της εθνικής ομάδας και γυμνάζονταν στην Αθήνα με τον εν λόγω προπονητή ο οποίος είναι από τους πλέον γνωστούς στον χώρο της γυμναστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 26χρονη τώρα αθλήτρια της ενόργανης, σταμάτησε τον πρωταθλητισμό πριν λίγα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.