ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προσήχθη γυναίκα για τη φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε χθες ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο

Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από αξιωματικούς του ανακριτικού της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας

Προσήχθη γυναίκα για τη φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε χθες ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην Πάτρα, προχώρησαν στην προσαγωγή μιας γυναίκας, ηλικίας 40 με 45 ετών, ύστερα από καταγγελία συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία η προσαχθείσα χθες, απειλούσε ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα το μεσημέρι προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά, όπως μεταδίδει το tempo24.news. Μάλιστα η γυναίκα μένει κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή τα χαρακτηριστικά της και την συνέλαβαν στην οδό Καλαβρύτων κι αφού πρώτα κινήθηκε από την περιοχή της Αγίας Αλεξιώτισσας και στη συνέχεια πίσω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από αξιωματικούς του ανακριτικού της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.