ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρωτοφανές περιστατικό στη Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε σε σπίτι και γκρέμισε τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου

Πρωτοφανές περιστατικό στη Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε σε σπίτι και γκρέμισε τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λαμία με αποτέλεσμα να γκρεμίσει τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας.

Σύμφωνα με το lamianow.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Ναυπάκτου στη Λαμία όταν για άγνωστο λόγο ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σπίτι κατεδαφίζοντας το κομμάτι του σπιτιού όπου ήταν και η κρεβατοκάμαρα και πιο συγκεκριμένα την μπαλκονόπορτα και μέρος του τοίχου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οδηγός και συνοδηγός του αυτοκινήτου που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Λαμίας ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν τραυματίστηκαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.