ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Πρωτοφανές περιστατικό στο Βόλο: Πατέρας χτύπησε και λήστεψε τον γιό του με την απειλή μαχαιριού!

Εδώ και καιρό βρίσκονται στα «μαχαίρια» λόγω κληρονομικών διαφορών

Πρωτοφανές περιστατικό στο Βόλο: Πατέρας χτύπησε και λήστεψε τον γιό του με την απειλή μαχαιριού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αλιβέρι την Τρίτη (18/6), όταν ένας 53χρονος επιτέθηκε στον 37χρονο γιό του και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με μια κατσαρόλα, ενώ στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό του αξίας 1000 ευρώ και 620 ευρώ.

Σύμφωνα με το gegonota.news, πατέρας και γιός βρίσκονται σε «πόλεμο» εδώ και καιρό, λόγω κληρονομικών διαφορών.

Σε συνέχεια του περιστατικού, ο γιός κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες (Τετάρτη 19/6) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ο γιός του απουσίαζε καθώς είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου διαμένει.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιός του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.