Στη σύλληψη ενός 21χρονου Έλληνα και του ανήλικου συνεργού του προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας καθώς ήταν υπεύθυνοι για τις τρεις κλοπές που είχαν λάβει χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Μαΐου στην Πτολεμαΐδα.

Από την αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν αρπάξει 80 ευρώ από ένα ανασφάλιστο όχημα.

Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα από άλλο ένα όχημα και από την αποθήκη ενός καταστήματος, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ανήλικοι διέρρηξαν ψυγείο

Με την… όρεξη έμειναν δυο ανήλικοι που παραβίασαν το ψυγείο ενός περιπτέρου στον Πύργο καθώς, πριν προλάβουν να κλέψουν τα προϊόντα που είχαν βάλει στο μάτι, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Πέμπτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων, που δεν είχαν εκδώσει δελτία αστυνομικής ταυτότητας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.