ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πύργος: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε 50χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην σύντροφό του

Ο κατηγορούμενος να παραμείνει στη φυλακή, μιας και ήδη βρισκόταν προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση

Πύργος: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε 50χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην σύντροφό του

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας, χθες Τετάρτη (5/6), επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε έναν 50χρονο από τον Πύργο για απόπειρα βιασμού σε βάρος της πρώην συντρόφου του την Πάτρα.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία και η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να παραμείνει στη φυλακή, μιας και ήδη βρισκόταν προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εισαγγελέας της Έδρας, που πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου, απέρριψε τους βασικούς ισχυρισμούς του 50χρονου σχετικά με το γεγονός ότι έπραξε σε βάρος της 42χρονης τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε όντας υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο κατηγορούμενος ήταν σε θέση να μπει στο όχημά του και να οδηγήσει από την παραλία μέχρι το σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.