ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο με επικίνδυνα υλικά στο λιμάνι του Πειραιά

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση του πυροσβεστικού Σώματος με τέσσερα οχήματα από ξηράς

Πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο με επικίνδυνα υλικά στο λιμάνι του Πειραιά

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας σε εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στον προβλήτα Νο 2 των εγκαταστάσεων της PCT στο λιμένα Ικονίου του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπορευματοκιβώτιο περιείχε επικίνδυνα υλικά (όπως μπαταρίες ηλεκτρικών ποδηλάτων) με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη και δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται και της μεγάλης ταχύτητας στην εξάπλωση της φωτιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, υπήρξε άμεση κινητοποίηση του πυροσβεστικού Σώματος με τέσσερα οχήματα από ξηράς, ενώ παρασχέθηκε η συνδρομή από θαλάσσης του πυροσβεστικού ρυμουλκού ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ, το οποίο κατάφερε να κατασβέσει την πυρκαγιά σε μόλις 20 λεπτά της ώρας μέσω της χρήσης της ισχυρής πυροσβεστικής του δύναμης (κατηγορίας Fire Fighting 1) πράγμα το οποίο απέτρεψε την επέκτασή της και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων της PCT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.