ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Συγγρού με δύο τραυματίες – Έγινε «καπνός» ο δράστης (βίντεο)

Άτομο που επέβαινε σε μαύρο SUV πυροβόλησε δύο επιβάτες μηχανής

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Συγγρού με δύο τραυματίες – Έγινε «καπνός» ο δράστης (βίντεο)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες άτομο που επέβαινε σε μαύρο SUV πυροβόλησε δύο επιβάτες μηχανής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μετέβησαν μόνα τους στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα, αλλά καθώς δεν εφημέρευε διακομίστηκαν με ασθενοφόρο το Γενικό Κρατικό της Αθήνας.

Οι τραυματίες είναι ημεδαποί, ο ένας, 35 ετών, έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο δεξί χέρι και ο άλλος, 22 ετών, στο κεφάλι, πιθανολογείται εξαιτίας της πτώσης από τη μηχανή και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο φυσίγγια και έναν κάλυκα.

Υπάρχει οπτικό υλικό που δείχνει την αιματηρή συμπλοκή και τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο αμάξι μεγάλου κυβισμού με δύο ακόμη άτομα μέσα. Λίγο αργότερα, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με δύο άτομα, ένα 35χρονο και έναν 22χρονο.

Στην συνέχεια, ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο άνδρα, και κατόπιν τούτου ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Μετά κατεβαίνει και ο δεύτερος από το αυτοκίνητο και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.