H αφορμή για το άγριο περιστατικό με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού φαίνεται πως ήταν μια παραβίαση του ΚΟΚ σχετικά με την προτεραιότητα των οχημάτων δράστη και θύματος ή ένα πείραγμα σε εκδιδόμενο άτομο, στάθηκε σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης που ασχολούνται με την υπόθεση, τα επικρατέστερα σενάρια για την συμπλοκή είναι δυο. Είτε οι επιβαίνοντες στην μοτοσικλέτα ξεκίνησαν λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του αυτοκινήτου για το ποιος είχε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς, είτε προσπάθησαν να πειράξουν με ειρωνική διάθεση κάποιο άτομο που εκδίδεται στην περιοχή.

Στο νοσοκομείο οι δυο επιβαίνοντες της μηχανής στη Συγγρού -Αναζητούνται οι δράστες

Τα αίματα άναψαν γρήγορα με τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους δυο επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα να έρχονται στα χέρια. Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς στο χέρι. Ενώ ο δεύτερος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο. Τα δυο άτομα ηλικίας 35 και 22 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν με ίδια μέσα αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, δεν φέρονται να έχουν εμπλοκή με άτομα της νύχτας, ούτε έχουν απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν. Πλέον τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού το άτομο που άνοιξε πυρ εναντίον των δυο ατόμων.