ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Χθες είχε αποφυλακιστεί ο 22χρονος Αλβανός – Του έριξαν τουλάχιστον 8 σφαίρες (upd)

Η ένοπλη επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε στην οδό Δωδεκανήσου περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Χθες είχε αποφυλακιστεί ο 22χρονος Αλβανός – Του έριξαν τουλάχιστον 8 σφαίρες (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 08:46) Μόλις χθες σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφυλακιστεί ο 22χρονος Αλβανός που πυροβόλησαν άγνωστοι μέσα από αυτοκίνητο, τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7) στο Περιστέρι.

Μάλιστα, οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 8 φορές κατά του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαινε ο 22χρονος.

Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες ο 22χρονος είναι σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ασχολείτο με διακίνηση ναρκωτικών ενώ το 2022, μαζί με άλλα άτομα, είχε πυροβολήσει σε βάρος οχήματος για επίλυση προσωπικών διαφορών.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στον μηρό από τους πυροβολισμούς και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Κατά πληροφορίες στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι 6 κάλυκες και δύο βολίδες από πιστόλι.

Πώς έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 2:20 τα ξημερώματα στην οδό Δωδεκανήσων, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι πυροβολισμοί έπεσαν από τους επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μάρκας Audi και στόχο είχαν τον 22χρονο Αλβανό ο οποίος είχε μόλις αποβιβαστεί από ένα Smart.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τους πυροβολισμούς ο οδηγός του Smart εγκατάλειψε αιμόφυρτο τον 22χρονο και εξαφανίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνει και να τον μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.