ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ραφήνα: Οδηγός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο

Συστήθηκε στο θύμα με την ιδιότητα του αστυνομικού

Ραφήνα: Οδηγός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον πρώην δήμαρχο

Ξυλοδαρμό δέχθηκε ο πρώην δημάρχος Ραφήνας, στην μέση του δρόμου σήμερα το μεσημέρι.

Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς δέχθηκε κλωτσιές και χτυπήματα από οδηγό στη λεωφόρο Μαραθώνος και λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο του άντρα που τον τραυμάτισε έκανε όπισθεν για να πάρει φόρα, με τον οδηγό αμέσως μετά να γκαζώνει και να παρασύρει τον 59χρονο πολιτικό, που είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με τον οδηγό που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Μπουρνούς να φεύγει από το σημείο με τη γυναίκα που τον συνόδευε και μέχρι σήμερα να μην έχει εντοπιστεί.

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα».

Όλα όπως μας λέει ο κύριος Μπουρνούς είχαν ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν από αυτές τις εικόνες, για ασήμαντη αφορμή.

«Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς».

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνεται σε βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

«Έχει γίνει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα, έχει γίνει καταγγελία στην τροχαία, έχει επιληφθεί η ομάδα ΔΙΑΣ».

Ο κύριος Μπουρνούς υπέβαλε μήνυση εναντίον του και περιμένει. Δεν χρειάστηκε, όπως μας λέει, να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας προσπαθεί να αφήσει πίσω το σοκ της επίθεσης, με τον οδηγό που τον τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά εκείνο το απόγευμα, να παραμένει άφαντος.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αρχικά τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποιες αμυχές πάνω του από την επίθεση που δέχθηκε.

Όπως είπε ο πρώην δήμαρχος δεν γνώριζε τον οδηγό του άλλου ΙΧ που του επιτέθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε πρότερη οδική συμπλοκή μεταξύ τους.

«Μου είπε “γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός βγες έξω”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του είπα δείξε μου την ταυτότητά σου και μόλις του είπα αυτά άρχισε να κλωτσάει το αμάξι και να φεύγει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.