ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη υπόθεση της προφυλακισμένης 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, προσανατολίζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Μάλιστα, μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους!

Όπως, όμως, εκτιμούν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου η αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα δεν άφησε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να «ξεπεράσουν» τόσο εύκολα το κατηγορητήριο, οδηγούμενοι σε μία ομόφωνη απόφαση προφυλάκισης της μητέρας.

Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει και να κλαίει καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα περάσει το επόμενο διάστημα μέσα σε ένα κελί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για 24ωρη φυσική παρακολούθησή της από βάρδιες σωφρονιστικών υπαλλήλων και το πιθανότερο είναι να κρατηθεί σε ένα από τα δύο κελία που βρίσκονται γι’ αυτές τις περιπτώσεις σε ειδικό χώρο και χαρακτηρίζονται τελείως απομονωμένα.

Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού προέβλεψε, επίσης, να υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο στο οποίο θα μπορεί να τηλεφωνεί στους δικηγόρους της και τους δικούς της ανθρώπους χωρίς να έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε άλλο κρατούμενο ενώ φέρεται να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να έχει στο κελί της τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει δοθεί, επίσης, εντολή να βρίσκεται σε επιφυλακή ειδική ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων με ειδική εκπαίδευση προκειμένου εάν χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της εκτός φυλακής (π.χ. για νοσηλεία σε νοσοκομείο ή γνωμάτευση από ψυχίατρο) να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.