ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Ρέθυμνο: Υπάλληλος έκλεβε την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση προϊόντων και αλκοολούχων ποτών αξίας 15.000 ευρώ

Ρέθυμνο: Υπάλληλος έκλεβε την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν

Η αστυνομία του Ρεθύμνου εξυχνίασε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης στην περιοχή με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην κατάσχεση διαφόρων προϊόντων και αλκοολούχων ποτών αξίας περίπου 15.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου δέχτηκαν καταγγελία από ιδιοκτήτη επιχείρησης ότι, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση, τον εξαπατούσε το τελευταίο εξάμηνο σχετικά με τις παραγγελίες και είχε προβεί στην υπεξαίρεση διαφόρων προϊόντων και αλκοολούχων ποτών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν από αστυνομικούς στην οικία του καταγγελλόμενου και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα και αλκοολούχα ποτά αξίας περίπου 15.000 Ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη γυναίκα η οποία συμμετείχε στις συγκεκριμένες πράξεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.