ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρόδος: 60χρονος σκότωσε γάτα – 30.000 πρόστιμο

Θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης

Ρόδος: 60χρονος σκότωσε γάτα – 30.000 πρόστιμο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ένας 60χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε το άτυχο τετράποδο.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του δράση.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να εξηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για ποιο λόγο σκότωσε το ζωάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, καλείται να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε ένα αεροβόλο και ένα κυνηγετικό όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.