
Διάρρηξη σε σουβλατζίδικο στη Ρόδο σημειώθηκε σήμερα (9/4), με τον ιδιοκτήτη του να δημοσιεύει βίντεο στα social media.
Ειδικότερα, στο υλικό που δημοσιοποίησε από τις κάμερες που υπάρχουν στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή των Δασκάλων φαίνεται ο δράστης, ο οποίος σπάει το τζάμι της πόρτας με σφυρί, προκειμένου να μπει μέσα.
Βέβαια, στη συνέχεια αποδεικνύεται πως πρόκειται για ερασιτέχνη, καθώς κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη. Αρχικά, ξήλωσε την ταμειακή μηχανή και δεν έλεγξε ότι ήταν άδεια, ενώ στην προσπάθειά του να φύγει «έφαγε» τούμπα και μέσα στη βιασύνη του δεν κατάλαβε ότι του είχε πέσει το κινητό μέσα στο σουβλατζίδικο, με αποτέλεσμα να φύγει και να το αφήσει στο κατάστημα.
Στα βίντεο φαίνεται να φεύγει από το σημείο με μηχανάκι, πιθανότητα έχοντας και συνεργό, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να οδηγήσει, έχοντας την ταμειακή στα χέρια.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε όσους γνωρίζουν να ενημερώσουν τον ίδιο ή τις Αρχές, όμως από τη στιγμή που υπάρχει το κινητό του δράστη στον τόπο της ληστείας, αναμένεται να είναι εύκολη η ταυτοποίησή του κι ο εντοπισμός του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.