ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρόδος: Τουρίστρια συνευρέθηκε με Ισραηλινό αλλά αντιλήφθηκε ότι τους βιντεοσκοπούσε… ο φίλος του

19χρονη Αγγλίδα γνώρισε σε μπαρ στο Φαληράκι έναν Ισραηλινό και τον κάλεσε στο δωμάτιο της

Ρόδος: Τουρίστρια συνευρέθηκε με Ισραηλινό αλλά αντιλήφθηκε ότι τους βιντεοσκοπούσε… ο φίλος του

Μια 19χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές θέλησε να συνευρεθεί ερωτικά με έναν Ισραηλινό αλλά το ραντεβού της δεν πήγε ακριβώς όπως το περίμενε, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του τους… βιντεοσκοπούσε κρυφά χωρίς την συγκατάθεσή της.

Η νεαρή, που έχει καταλύσει σε ένα ξενοδοχείο στον Θεολόγο μαζί με δύο φίλες της, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο ημέρες δύο άγνωστα αγόρια ηλικίας περίπου 19 χρόνων από το Ισραήλ και έκαναν παρέα. Τα ξημερώματα της Τρίτης τους κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έναν από αυτούς με την θέλησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ξαφνικά, είδε τον δεύτερο Ισραηλινό να καταγράφει τις περιπτύξεις τους και έβαλε αγανακτισμένη τις φωνές, με τους δυο φίλους να το βάζουν στα πόδια. Όπως είπε, δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους ή πού διαμένουν κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.