ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ρόδος: Xειροπέδες σε Νορβηγό που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο

Ο Νορβηγός αναμένεται να προσαχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

Ρόδος: Xειροπέδες σε Νορβηγό που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο

Χειροπέδες σε έναν Νορβηγό που ζει στη Ρόδο πέρασαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί στο νησί καθώς φέρεται να είχε αναρτήσει «αγγελία» έξω από Λύκειο αναζητώντας… παρέα έναντι 15 ευρώ!

Την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενημέρωσαν γονείς που εντόπισαν την αρρωστημένη αγγελία.

Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα… Πέμπτη στις 13:00»

Μετά από έρευνες σε όλη την πόλη της Ρόδου αστυνομικοί εντόπισαν τον Νορβηγό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νορβηγός αναμένεται να προσαχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.