ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ρομά λήστεψε ηλικιωμένη στον Πύργο Ηλείας: Την έσπρωξε από σκάλες τραυματίζοντάς την

Η 87χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ρομά λήστεψε ηλικιωμένη στον Πύργο Ηλείας: Την έσπρωξε από σκάλες τραυματίζοντάς την

Μία 87χρονη γυναίκα στο κέντρο του Πύργου, έπεσε θύμα ληστείας, το πρωί της Κυριακής από μια γυναίκα Ρομά 41 ετών που της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Σπετσών λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν την προσέγγισε η 41χρονη και με τη βία της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Η 41χρονη έσπρωξε την 87χρονη στις σκάλες του δρόμου με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει και να τραυματιστεί καταλήγοντας στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κινητοποιήθηκαν άμεσα, διεξήγαγαν έρευνες και τελικά το απόγευμα συνέλαβαν την 41χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Ηλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.