ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσική πρεσβεία: «Ρώσοι πολίτες δέχονται απειλές στην Ελλάδα- Ουκρανοί βεβηλώνουν μνημεία μας στην Αθήνα»

«Όσοι Ρώσοι πολίτες μένουν στην Ελλάδα έχουν δεχτεί επιθέσεις να επικοινωνήσουν άμεσα με τις ελληνικές αρχές»

Ρωσική πρεσβεία: «Ρώσοι πολίτες δέχονται απειλές στην Ελλάδα-  Ουκρανοί βεβηλώνουν μνημεία μας στην Αθήνα»

Σε ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα καλεί όσους Ρώσους πολίτες μένουν στην Ελλάδα και έχουν δεχτεί επιθέσεις οποιουδήποτε είδους να επικοινωνήσουν άμεσα με τις ελληνικές αρχές ασφαλείας.

Συγκεκριμένα γράφει

«Ανησυχούμε για αναφορές που έρχονται στην Πρεσβεία από Ρώσους πολίτες και συμπατριώτες μας στην Ελλάδα για περιπτώσεις απειλών εναντίον τους, ύβρεις κ.λπ. Συνιστούμε στα θύματα να αναφέρουν αμέσως περιστατικά στις αρμόδιες ελληνικές αρχές (αστυνομία). Ζητούμε δίκαιη διερεύνηση τέτοιων παραβιάσεων».

Νωρίτερα, σε προηγούμενη ανάρτησή της καταγγέλλει Ουκρανούς ακροδεξιούς για βανδαλισμούς ελληνικών μνημείων.

«Οι υπέρμαχοι του ουκρανικού εθνικιστικού τάγματος Αζόφ, που τόσα χρόνια τρομοκρατούσε και δολοφονούσε εν ψυχρώ τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας, σήκωσαν το χέρι τους εναντίον της ιερής μνήμης στην Ελλάδα για τους Σοβιετικούς στρατιώτες – αυτούς οι οποίοι με τεράστιες θυσίες απελευθέρωσαν την σκλαβωμένη Ευρώπη από τον φασισμό στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την ανήθικη απόπειρα προσβολής της ιστορίας και την απαράδεκτη πράξη βανδαλισμού.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.