OΠΕΚΕΠΕκλογές;

Σ.Μπαλάσκας: «Δολοφονία το δυστύχημα με τον 22χρονο στην Κρήτη – Άφησαν μια βόμβα να φύγει και όπου σκάσει»

«Ο οδηγός ήταν ντίρλα» είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής

Σ.Μπαλάσκας: «Δολοφονία το δυστύχημα με τον 22χρονο στην Κρήτη – Άφησαν μια βόμβα να φύγει και όπου σκάσει»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας εξέφρασε την οργή του για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο στην Κρήτη. 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε πρόκειται για «δολοφονία» και δήλωσε πως ο οδηγός του μοιραίου τζιπ «ήταν ντίρλα».

«Μας στέλνουν μηνύματα και μας λένε για τη ματωμένη λεωφόρος της Σούδας σε ευκάλυπτος έχει και ένα εκκλησάκι, μια φωτογραφία νεκρού παιδιού» επεσήμανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

«Ένα μικρό χωριό έχανε την Κρήτη κάθε χρόνο στα τροχαία και όχι γέροντες, αλλά νεαρούς» τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας από την πλευρά του και αναφερόμενος στα μέτρα που παίρνει η Πολιτεία για τα τροχαία σημείωσε: «Πολύ καλά γίνεται ό,τι γίνεται. Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει τα μαλλιά, να κάνουν τον σβέρκο τους πίσω».

Εστιάζοντας στον οδηγό του τζιπ που ευθύνεται για το τροχαίο και αποδείχτηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής είπε: «Του την χαρίζανε. Τον αφήνανε. Μιλάμε για 1,4 ποσοστό αλκοόλ. Αυτός ήταν ντίρλα, άφησαν μία βόμβα να φύγει και όπου σκάσει. Γι΄αυτό του κυρίου πρωθυπουργού του γύρισε το κρανίο ανάποδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.