ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Σ.Μπαλάσκας για Α.Λύτρα: «Για μένα πήγε να κάνει μία δολοφονία και θα πρέπει να τιμωρηθεί»

Ο ποινικολόγος βρίσκεται στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά την επίθεση εναντίον της συζύγου του Σ.Πολυζωγοπούλου

Σ.Μπαλάσκας για Α.Λύτρα: «Για μένα πήγε να κάνει μία δολοφονία και θα πρέπει να τιμωρηθεί»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (23/6) για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος βρίσκεται στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά την επίθεση εναντίον της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, τόνισε πως «για μένα αυτός ο άνθρωπος, πήγε να κάνει μία δολοφονία, και θα πρέπει να τιμωρηθεί. Όποιος το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξέρει ότι θα έρθει η δίκαια δίκη του».

Μιλώντας στο Mega τόνισε ότι: «είναι ευτύχημα ότι ο ποινικός κώδικας έχει αλλάξει πλέον και είμαι αυτός που έχω πει ότι για τους κακοποιητές θα έπρεπε να είχε αλλάξει από πολύ πιο πριν».

Παράλληλα, τόνισε ότι: «εμένα με ενδιαφέρει ότι όποιος το κάνει αυτό να ξέρει πλέον ότι η τιμωρία του και η δίκαια δίκη του θα του αποδώσουν μεγάλο κόστος».

«Δεν ήταν η κακιά στιγμή ήταν τελειωμένη εγκληματική πράξη», απάντησε σε όσους κάνουν λόγο περί μιας κακιάς στιγμής.

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση του νομικού κόσμου για την αυστηροποίηση των ποινών με τη λογική ότι θα γεμίσουν οι φυλακές ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Δεν λέει τίποτα! Κι εγώ διαμαρτύρομαι γιατί από την πρώτη στιγμή τον άφησαν ελεύθερο».

«Η ένσταση ξέρετε που υπήρξε από την πρώτη στιγμή; Ότι τον αφήνετε ελεύθερο επειδή είναι ο Λύτρας. Κι άμα ήταν ένας περιπτεράς η αν ήταν ένας φούρναρης η αν ήταν ένας οδηγός λεωφορείου θα πήγαινε απευθείας φυλακή; Η ένταση του κόσμου ήταν γιατί από την πρώτη στιγμή αυτός ο άνθρωπος δεν μπήκε φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι: «αν το έκανε μια φορά ποιος ξέρει ότι δεν θα το κάνει δεύτερη. Σας εγγυάται κανένας ότι ένας που θα κάνει τέτοια πράξη, που παραλίγο να δολοφονήσει μια γυναίκα δεν θα το έκανε μετά δεύτερη φορά; Κανείς δεν το εγγυάται»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος για την αύξηση που παρουσιάζουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «η ελληνική αστυνομία δίνει καθημερινά 20 panic buttons».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.