ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Παπαδάκη: Τι υποστηρίζει η playmate που συνελήφθη για απαγωγή των παιδιών της 

Το μοντέλο είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτέμβρη κατόπιν παραβίασης δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της

Σ.Παπαδάκη: Τι υποστηρίζει η playmate που συνελήφθη για απαγωγή των παιδιών της 

Η playmate Σύλβια Παπαδάκη αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο έρωτας του Ολλανδού επιχειρηματία και της playmate που ξεκίνησε πριν 7 χρόνια στην Ίμπιζα, έχει εξελιχθεί σε πόλεμο με κατηγορίες και από τις δύο πλευρές.

Το μοντέλο είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτέμβρη κατόπιν παραβίασης δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της. Η ίδια φέρεται να είχε πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά από τη νόμιμη επιμέλεια του πατέρα τους, και να ζούσε μαζί τους σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα.

Η Σύλβια Παπαδάκη κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, με τους δικαστές να εκδίδουν προσωρινή διαταγή για τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της, να μην την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων, μέχρι την εκδίκαση των καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία.

Σύλβια Παπαδάκη: «Ήρθε να πάρει τα παιδιά με βίαιο τρόπο, έχω εγκαταστήσει panic button στο κινητό μου», λέει η playmate

«Από τον περασμένο Μάρτιο έχω εγκαταστήσει panic button, οπότε και συνέβη το κακοποιητικό συμβάν με θύματα εμένα και τη μητέρα μου, όταν ήρθε να πάρει τα παιδιά με βίαιο τρόπο. Έχει υποβληθεί μήνυση αρκετές φορές», ανέφερε αρχικά η Σύλβια Παπαδάκη στο Star, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το παρασκήνιο της σύλληψής της.

«Με τον πατέρα των παιδιών μου υπήρξε μια διαφωνία, που δυστυχώς πήρε άσχημη τροπή. Έτσι αναγκάστηκα τον Μάρτιο να έχω panic button στο κινητό μου για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τα ανήλικα τέκνα μου από τον ίδιο τους τον πατέρα, τον οποίο έχω μηνύσει βεβαίως και αρκετές φορές για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές. Παρά τη μήνυση που υπέβαλλα στον πατέρα των παιδιών μου ως υπόπτου για αρπαγή των παιδιών στο εξωτερικό, για πιθανή ασέλγεια και πιθανή χρήση ουσιών, εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται», συνέχισε η ίδια.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Ολλανδού, πρώην συντρόφου του μοντέλου, αναφέρουν ότι τα παιδιά του πρώην ζευγαριού βρίσκονται στην Αγγλία, μετά την προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια που δόθηκε στον επιχειρηματία. Εκεί έμαθε ότι η μητέρα των παιδιών του τον μήνυσε για κακοποίησή τους.

«Είναι προφανές ότι αυτή η μήνυση υπεβλήθη σε έναν χρόνο ύποπτο, με στοιχεία τα οποία παρά τις πολλές υποσχέσεις ότι θα εμφανιστούν, μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί. Εννοείται πως από την πλευρά του πατέρα, όχι μόνο το αρνείται, αλλά αντιθέτως το θεωρεί προκλητικό, ακόμα και ως μια προσπάθεια κακού αντιπερισπασμού», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Μιχαλολιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο ραντεβού του πρώην ζευγαριού στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια των παιδιών τους είναι τον Νοέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.