ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σαλαμίνα: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης

Ο 35χρονος είχε πλησιάσει και άλλη κοπέλα στην παραλία πριν τρεις εβδομάδες

Σαλαμίνα: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που γλίτωσε την τελευταία στιγμή χάρτη στην παρέμβαση ενός φίλου της.

Η κοπέλα σώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση φίλου της, ο οποίος έσπευσε στην παραλία μέχρι να φτάσουν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

O επίδοξος βιαστής είχε κατηγορηθεί και πέρυσι για απόπειρα βιασμού, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Star, τον Οκτώβριο του 2023 ο 35χρονος είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Επίσης είχε συλληφθεί στο παρελθόν 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

Σαλαμίνα: Ο 35χρονος είχε πλησιάσει και άλλη κοπέλα στην παραλία πριν τρεις εβδομάδες

Το Star έφερε στη δημοσιότητα μία ακόμα καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

Η κοπέλα είπε πως ο ίδιος άντρας την πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας της αναπτήρα και ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία.

«Αφού του είπα “όχι” και πως δεν έχω σήμα, με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», είπε η κοπέλα.

Φίλος 20ρονης: «Το μοναδικό περιπολικό του νησιού είχε πάει για καύσιμα στην Αθήνα»

Φίλος της 20χρονης κατήγγειλε στο Star πως το ένα και μοναδικό περιπολικό του ΑΤ Σαλαμίνας δεν μπορούσε να πάει να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή, καθώς είχε πάει για ανεφοδιασμό καυσίμων στην Αθήνα.

Aπό την πλευρά του, ο 39χρονος Αχιλλέας που έσωσε την 20χρονη από τα χέρια του 35χρονου και τον χτύπησε τραβώντας βίντεο από το κινητό, δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε λεπτό που παρενέβη και έσωσε το κορίτσι.

«Δε μετάνιωσα καθόλου, θα το ξαναέκανα στο ίδιο περιστατικό. Μιλάμε για απόπειρα βιασμού. Η κοπέλα αυτή σήμερα δε θα ζούσε. Θα την έβρισκε ή το Λιμενικό ή η Αστυνομία…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.