ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Σάμος: 46χρονος καθηγητής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 13χρονους μαθητές – «Τρελαίνομαι για πόδια»

Στο ένα παιδί φέρεται να είχε στείλει και γυμνή φωτογραφία ενός άνδρα

Σάμος: 46χρονος καθηγητής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 13χρονους μαθητές – «Τρελαίνομαι για πόδια»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 46χρονος καθηγητής στη Σάμο, ο οποίος φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε δύο 13χρονους μαθητές Γυμνασίου.

Όπως καταγγέλλουν οι μητέρες τους, ο εκπαιδευτικός μιλούσε χυδαία στα παιδιά τους.

«Τους λέει ‘παιχταράδες πάτε να παίξετε μπάλα, στείλτε μου φωτογραφία να σας θαυμάσω’ κι αυτά όπως προχωράγανε, στείλανε μια φωτογραφία τα πόδια τους όπως περπατάγανε, και τους απάντησε ότι ‘τι μου κάνετε τώρα, τρελαίνομαι για πόδια, με χτυπάτε με τα πόδια σας στο αδύναμο σημείο μου’» λέει η μητέρα του ενός 13χρονου στο Mega.

«Έκανε σχόλια με απρεπείς φράσεις, “έχεις και τέλειους κοιλιακούς respect”, ότι “φτιάχνεις πολύ καλό σούσι αλλά αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα πας στο σπίτι», «έχεις τέλεια μαλλιά για ανακάτεμα”, τα πόδια κλασσικά, “τρελαίνομαι για πόδια, μ’ αρέσουν τα πόδια, μου πατάτε τα κουμπιά μου, μου πατάτε τα ευαίσθητα σημεία μου”» περιγράφει η μητέρα του έτερου 13χρονου.

Στο ένα παιδί φέρεται να είχε στείλει και γυμνή φωτογραφία ενός άνδρα. «Το παιδί έχει λάβει και γυμνή φωτογραφία. Και την έχουμε γιατί το παιδί την είχε κάνει screenshot».

Σε διαθεσιμότητα ο εκπαιδευτικός

Ο 46χρονος, εκπαιδευτικός στο διπλανό σχολείο από αυτό που πηγαίνουν τα δύο αγόρια, διαθέτει και σχολή χορού.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

«Τους είχε κάνει δύο προτάσεις, μία σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο με το πρόσχημα να τα γνωρίσει, τα παιδιά δεν πήγαν, δεν τους είπε κάτι άλλο ότι γιατί δεν ήρθατε ή οτιδήποτε, και τους έκλεισε επόμενο ραντεβού στο χώρο του σχολείου ενώ το σχολείο ήταν κλειστό, δεν είχε ξεκινήσει δηλαδή ακόμη η σχολική χρονιά» λέει η μητέρα του 13χρονου.

«Το μόνο μεμπτό είναι ότι το υλικό το οποίο έστειλε, όπως και δύο τρεις εκφράσεις, είναι σεξιστικού περιεχομένου και αγγίζουν τη σφαίρα των προσωπικών δεδομένων και της ανηλικότητας. Ωστόσο είναι μια πλημμεληματική ήσσονος σημασίας παράβαση», είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν φύλλο και φτερό τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του 46χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.