ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάμος: Απόβαση 31 αλλοδαπών μουσουλμάνων – Θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση

Τους παρέλαβε πλωτό του λιμενικού

Σάμος: Απόβαση 31 αλλοδαπών μουσουλμάνων – Θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα 31 μουσουλμάνοι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στο ακρωτήρι “ΠΡΑΣΟ” βορειοανατολικά της Σάμου,

Στη συνέχεια οι αλλοδαποί μέσω τηλεφωνικής κλήσης ειδοποίησαν τις αρχές για την παρουσία τους με αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση για τη μεταφορά τους.

Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως οι μετανάστες και με τι μέσο έφθασαν στο συγκεκριμένη περιοχή, δηλαδή εάν έφτασαν με πλωτό, με υποβρύχιο ή έπεσαν με αλεξίπτωτο.

Στο σημείο μετέβησαν τάχιστα ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης και περιπολικό σκάφος του λιμενικού προς παροχή κάθε συνδρομής.

Το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού καθέλκυσε βοηθητικό σκάφος, το οποίο προσέγγισε τις ανωτέρω ακτές και περιλάβε τους 31 μουσουλμάνους και τους μετέφερε με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια στην ακτή της “Μουρτιάς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, προκειμένου να μεταφερθούν σε κλειστή-ανοικτή δομή ΚΕΠΑ Σάμου.Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα προς μόνιμη εγκατάσταση υπό τον αυστηρό όρο όμως της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.