«Άτυχος» στάθηκε ένας αλλοδαπός στη Σάμο που καυγάδισε με έναν άλλο αλλοδαπό, τον οποίο εξύβρισε, τον απείλησε με περίστροφο και του επιτέθηκε χτυπώντας τον με γροθιές, καθώς όταν συνελήφθη αποκαλύφθηκε ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και ερευνάται η εμπλοκή του στην διακίνησή τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα υπέβαλε καταγγελία κατά του δράστη στην τοπική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί της Ασφαλείας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης οι οποίοι έκαναν έρευνες σε δυο σπίτια του αλλοδαπού και βρήκαν το επίμαχο περίστροφο με τη θήκη του που κατείχε παράνομα, 56 φυσίγγια διαφόρων τύπων και δυο μαχαίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων, ένα πέτρινο γουδί που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,9 γραμμαρίων και σπόρους κάνναβης. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.