ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σάμος: Στο εδώλιο παράνομος αλλοδαπός για τον εμπρησμό από πρόθεση σε δάσος

Η φωτιά ξέσπασε την Κυριακή στην περιοχή του ακρωτηρίου Πράσο κοντά στην κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής Βαθέος

Σάμος: Στο εδώλιο παράνομος αλλοδαπός για τον εμπρησμό από πρόθεση σε δάσος

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα καθίσει σήμερα Τρίτη (22/10) ένας παράνομος αλλοδαπός προκειμένου να δικαστεί για τη φωτιά που προκάλεσε από πρόθεση, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή του ακρωτηρίου Πράσο κοντά στην κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής Βαθέος στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, γεγονός που δυσχέραινε το έργο των δυνάμεων που κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεσή της με 49 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, οκτώ οχήματα, εθελοντές και δύο ελικόπτερα, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν συνολικά 120 στρέμματα μικτής βλάστησης.

Τον υπαίτιο παράνομο αλλοδαπό εντόπισε η ομάδα drone της Πυροσβεστικής, καθώς βρισκόταν δίπλα στο σημείο μαζί με μια γυναίκα και ένα ανήλικο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν υπάλληλοι του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής και αστυνομικοί που προχώρησαν στην προσαγωγή τους και την Δευτέρα τον οδήγησαν στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, η οποία του άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.