ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σέρρες: Συνελήφθη 17χρονος για κλοπές και διαρρήξεις

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν τα κλοπιμαία που είχε αφαιρέσει από το σχολικό κτίριο και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους

Σέρρες: Συνελήφθη 17χρονος για κλοπές και διαρρήξεις

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 17χρονο στις Σέρρες, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα είχε διαρρήξει τρία καταστήματα, ένα σχολικό κτήριο, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα ενώ προκάλεσε φθορές σε κατάστημα από το οποίο δεν κατάφερε να αφαιρέσει κάτι.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, στις Σέρρες, διέρρηξε:

• τρία καταστήματα και ένα σχολικό κτίριο από όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 465 ευρώ και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων,

• ένα κατάστημα στο οποίο προκάλεσε φθορές 1.000 ευρώ, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει ο,τιδήποτε και

• ένα Ι.Χ.Ε. όχημα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν τα κλοπιμαία που είχε αφαιρέσει από το σχολικό κτίριο και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.