ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σίκινος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται – Η γνωριμία και το ραντεβού για πεζοπορία 

Επαγγελματικά drones και εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» για τέταρτη μέρα το νησί

Σίκινος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται – Η γνωριμία και το ραντεβού για πεζοπορία 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο Γαλλίδων που εξαφανίστηκαν στη Σίκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πεζοπόρες ομάδες πυροσβεστικής, εθελοντές, επαγγελματικά drones, εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» για τέταρτη μέρα το νησί, προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος των δύο γυναικών, της 73χρονης Φρανσουάζ και της 64χρονης Μαρί.

Σίκινος: Γνωρίστηκαν στο νησί και συναντήθηκαν για πεζοπορία

Όπως μετέδωσε το MEGA, οι δύο γυναίκες είχαν γνωριστεί στο νησί κι έδωσαν ραντεβού την Παρασκευή το πρωί για να πάνε μαζί για πεζοπορία. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη τους.

«Δευτέρα μεσημέρι, ήρθε με το πλοίο και μπήκε στο δωμάτιο. Τετάρτη πρωί, η Μαρί κατέβηκε από το δωμάτιό της, συναντήθηκε με μία κυρία και έφυγαν για πεζοπορία. Μια χαρά κυρία, ευτυχής και ευχαριστημένη. Χαρούμενη», ανέφερε στην εκπομπή Live News ιδιοκτήτρια δωματίων στο νησί.

Η επικοινωνία της 73χρονης με τον ιδιοκτήτη τουριστικού γραφείου που της είχε κλείσει το δωμάτιο

Η 73χρονη είχε επαφή με τον ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου, που είχε κανονίσει τη διαμονή της στο νησί.

«Απάντησε στο δεύτερο ή τρίτο τηλέφωνο που την πήρα. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει στα αγγλικά. Μου έλεγε κάποιες λέξεις που δεν μπορούσα να καταλάβω κι έκλεισε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια που έστειλε μία φωτογραφία όπου φαίνεται κάπου να έχει πέσει», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου.

Παράλληλα, Βέλγος πεζοπόρος που επισκέπτεται τη Σίκινο τα τελευταία 25 χρόνια δείχνει πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησαν οι δύο τουρίστριες.

«Αν αυτές οι δύο γυναίκες είχαν σχεδιάσει να κάνουν έναν μεγάλο περίπατο και να μείνουν για βράδια, τότε θα ήταν καλό για αυτές να πάνε στο τέλος του νησιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νησί έχουν φθάσει συγγενείς και των δύο γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.