ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκηνές απόλυτου τρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς βγαίνουν από το άλσος και κτυπούν όποιον βρίσκουν!

Αγέλη δολοφόνων κτυπά και σπάει τα πάντα - Βίντεο που προκαλούν σοκ!

Σκηνές απόλυτου τρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς βγαίνουν από το άλσος και κτυπούν όποιον βρίσκουν!

Τρόμο προκαλούν τα νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Στο αρχικό βίντεο αποτυπώνεται το πρώτο κομμάτι της εφόδου των δολοφόνων οι οποίοι με καπνογόνα αι φωτοβολίδες βγήκαν από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και προκάλεσαν τον πανικό στον απλό κόσμο που έκανε τη βόλτα του…

Η αγέλη των χούλιγκανς κτυπούσε αδιακρίτως, γκρέμιζε ό,τι έβρισκε μπροστά του αδιαφορώντας για το κακό που θα προκαλούσαν.

Στο δεύτερο βίντεο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση του πρώτου κύματος της βάρβαρης επίθεσης όπου ακούγονται και διάφορα συνθήματα από τους Κροάτες χούλιγκανς.

Τα παραπάνω βίντεο έρχονται να  προστεθούν σ’ αυτά που είχαν διαρρεύσει  από τις πρώτες πρωινές ώρες και στα οποία αποτυπώνονταν οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πραγματικά προκαλεί τρόμο το πώς ένας πραγματικός στρατός νεοναζί χούλιγκαν κατάφερε να προκαλέσει τέτοιας έκτασης επεισόδια στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται. Ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα φρικτά επεισόδια έγιναν 98 συλλήψεις και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 98 συλλήψεις εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.