ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκάρει τραυματίας από την Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν για να σκοτώσουν ζω από θαύμα»

Ο άνδρας φέρει χτυπήματα στα πόδια, την ωμοπλάτη ενώ έχει 10 ράμματα στο κεφάλι

Σοκάρει τραυματίας από την Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν για να σκοτώσουν ζω από θαύμα»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας για το βράδυ της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος βρέθηκε στα επεισόδια της Δευτέρας και μάλιστα μαζί με τον γιο του, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά, «Το έζησα. Ήρθαν για να σκοτώσουν, από θαύμα ζω».

Εξηγεί ότι και εκείνος δέχθηκε μανιασμένη επίθεση από Κροάτες χούλιγκαν, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά δεχόταν το φονικό χτύπημα ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

«Πήγα να προμηθευτώ δυο εισιτήρια. Πήρα τον γιο μου, φτάσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με το που κατέβηκα να παρκάρει ο φίλος μου – ο φίλος μου τους είδε να τρέχουνε – έφυγε ο γιος μου, έτρεξε με τον όχλο. Τον πήραν οι φίλοι μου και τον έφεραν εδώ και εμάς άρχισαν να μας χτυπάνε», περιέγραψε ο τραυματίας και πρόσθεσε:

«Φορούσαν κράνη, φουλ φέις, με χτυπούσαν. Λιποθύμησα με τη μία. Κρατούσαν λοστάρια, ρόπαλα… Ξέρω γω, έφαγα μία στο κεφάλι και έπεσα κάτω…»

Ο άνδρας φέρει χτυπήματα στα πόδια, την ωμοπλάτη ενώ έχει 10 ράμματα στο κεφάλι.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τίποτα άλλο. Αρχίζω τα θυμάμαι και τρέμω από ότι βλέπετε. Πιστεύω ότι είναι αρκετά και μόνο αυτά που είπα. Να σταματήσει η βία. Δεν αξίζει η Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό να σκοτώνονται για τις ομάδες. Αυτούς πώς τους επέτρεψαν να έρθουν εδώ πέρα; 200 δολοφόνους να έρθουν να μας κανουν δολοφονική επίθεση;», υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μάρτυρας μιλάει και για τον Μιχάλη Κατσουρή που έχασε τη ζωή του από τη θανάσιμη μαχαιριά ενός από τους οργισμένους χούλιγκαν: «Μιλάμε για το καλύτερο παιδί. Τον ήξερα προσωπικά τον Μιχάλη. Θέλω να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τα θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για τον χαμό του Μιχάλη, γιατί δεν υπήρχε τέτοιο παιδί. Ειλικρινά, όσο ζω θα τον θυμάμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.